Medlemsfordele

I Danmarks Cykle Union (DCU) arbejder vi dedikeret, for at skabe de bedste vilkår for vores medlemmer.  Vores medlemmer vil igennem medlemskabet opleve at være en værdsat og betydningsfuld del af dansk cykel sport, og samtidig få muligheder for at forbedre egne evner som cykelrytter uanset niveau. 

Igennem samfundsmæssige tiltag søger Danmarks Cykle Union at fremme vilkår og muligheder for alle cykelryttere i unionen. Sammen sikre vi en kontinuerlig udvikling af dansk cykelsport for vores elite og motionsryttere, således tilbydes de bedste redskaber til et givtigt og sikkert cykelmiljø. 

Du vil som medlem opleve en gennemsigtig og åben organisation, som giver dig mulighed for udbygning af viden, kurser og uddannelser inden for cykelsporten. Endvidere vil dine evner som rytter kunne forbedres og udfordres på alle niveauer qua vores mange forskellige løb og events.

Danmarks Cykel Union sikrer at vores medlemmer er opdateret om nye tiltag, muligheder og resultater i dansk cykelsport, så vi forbliver en værdifuld partner for din sport. 

Download vores folder om konkrete medlemsfordele (marts, 2015)