Scandic samarbejder med Danmarks Cykle Union

Fordelagtig overnatningsaftale indgået med Scandic Hotels i 2017.

Danmarks Cykle Union har indgået et samarbejde med Scandic, hvilket betyder, at I som klubber og klubbens medlemmer kan opnå særlige priser på ophold hos Scandic, når I rejser rundt i landet i forbindelse med f.eks. stævner, træningslejre, konkurrencer mv.

Hos Scandic har de mange års erfaring i at have sportsfolk boende, og er trænet i at tilpasse sig særlige behov for hvile, ernæring og søvn. Og alle er velkomne – uanset om I stiller med nogle få spillere, et hold af verdensmestre eller blot dig selv. Morgenbuffet er naturligvis inkluderet i opholdet og byder på alt det, som giver god energi.

Har du/Ibrug for hotelophold, så er det muligt via vores partneraftale at overnatte på Scandics hoteller til favorable rabatpriser. Der skelnes imellem individuelle og gruppebookinger.

 

Individuelle bookinger (under 10 værelser)

Når I booker værelser på et Scandic hotel, skal I altid huske at meddele vores aftalenummer, som er: D000025332.
 

Aftalenummeret kan kun benyttes af klubber, der er medlem af DCU og kan ikke benyttes af privatpersoner.

Linket i billedet overfører auto
matisk bookingnummer til Scandics bookingsite.

Ved at benytte dette aftalenummer opnåes 10 procent rabat på individuelle reservationer. Eneste forbehold er, at der på hotellet samtidig finder en større kongres eller tilsvarende sted, som kan medføre, at ingen af hotellets værelser er tilgængelige med bookingkode.

Scandic har online prisgaranti på Flexprisen på www.scandichotels.dk
Morgenmad og WIFI er inkluderet.
Garanteret 10% af flex-prisen
Pris og bookingaftaleer afhænger af ledig kapacitet.
Foretag ændringer eller annuller reservationen indtil kl. 18:00 på               ankomstdagen på en flexbooking.

Gruppebookinger (over 10 værelser eller 15 overnatninger) 
Der opnås ligeledes gode rabatpriser ved gruppereservationer. Definitionen for grupper er minimum 10 værelser eller 15 personer. Rabattens omfang afhænger her af tidspunkt på året, bookningen finder sted, samt antal personer/værelser, der ønskes booket.

Reservation og prisforespørgsler skal ske enten ved opringning til ”Destination Desk Denmark” på telefon: 33 48 04 04 eller ved at sende en e-mail til: sport.dk@scandichotels.com