Danmarks Cykle Unions kommissæruddannelse

Der er flere og flere, der vælger at dyrke cykelsporten, også på konkurrenceplan. Derfor bliver der også efterhånden brug for flere og flere kommissærer i landevej, på bane og i MTB.

I Jylland og på Fyn vil man, med åbningen af den nye cykelbane i Odense, få brug for en del nye banekommissærer!

Der er ligeledes rigtig meget brug for personer med interesse for tidtagning og betjening af målfoto.

DCU står for uddannelsen, som er gratis for kursisterne. Der vil blive gennemført kurser i både landevej, bane og MTB. Det er ikke noget krav, at man skal fungere i mere end én disciplin.

Med virkning fra 2015 vil der hvert år i januar blive udbudt et grundlæggende obligatorisk kursus over en weekend med en afsluttende prøve. I 2015 afholdes kurset den 23. til 25. januar.

Efter et gennemført kursus gennemgår man en oplæringsperiode, og ønsker man at specialisere sig som kommissær på bane eller i MTB, så tilbydes et  kortere opgraderingskursus for hver af de to discipliner.

Alle kommissærer får efter kursus udleveret uniform. Der udbetales såvel honorar samt kørepenge til fungerende kommissærer.

Hvis du er interesseret i ansvar og personlig udfordring, så er det lige dig, vi mangler i kommissærkorpset. Du vil blive en del af et fast team, som sørger for at cykelløbene bliver afviklet på en sportslig og fair måde. Derudover vil du komme i kontakt med en masse glade og positive kollegaer. Man bestemmer selv forud for sæsonen, hvor ofte man ønsker at medvirke ved løb.

Vi hører gerne fra dig.

Tilmelding og yderligere information hos kommissærudvalgene.

Lars Gronemann (Distrikt Sjællands kommissærudvalg) lars@trap-friis.dk.
Tlf. 38108162/23294315

Sanne Schmidt Bendixen (JF distrikts kommissærudvalg), sannevschmidt@gmail.com
Tlf. 25122210

Henning Knudsen (DCU´s Kommissærudvalg) henninghknudsen@gmail.com
Tlf. 25317190